PAARDCAFÉ: Mary Syll + Scoffers + Mooz Valentine

Van Duister naar Hollywoodsynthpop.

donderdag 26 maart 2015 8355

Deze avond staan er drie bands voor je klaar met een lading popmuziek die reikt van pop met een donker randje tot Hollywoodsynthpop.

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 18:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Mooz Valentine
Mooz Valentine is een jonge, Haagse Singer-songwriter die sinds begin 2013 actief is. In het begin speelde ze enkel covers, totdat ze ontdekte dat eigen nummers schrijven haar passie is. Ze probeert haar muziek zoveel mogelijk bij de eenvoud te houden, maar zich toch te blijven ontwikkelen. Daarin onderscheid ze zich volgens anderen ten opzichte van de meeste singer-songwriters. Momenteel is ze druk bezig met nieuwe nummers schrijven. Wellicht horen we er vanavond al een paar.

Scoffers
Pop met een donker randje. Deze band is al redelijk succesvol bezig in Polen. Met hun elektronische pop/rocksound, charmante zangeres en te gekke performance weten ze het publiek te verrassen en nemen ze je mee op reis naar het universum. Beleef de donkere nacht gevuld met kleine, mysterieuze lichtjes!

Mary Syll
Mary Syll is een Poolse zangeres die haar passie vond in vertellen en zingen. Deze ex-beautycontest finaliste studeert momenteel af aan de Pop Academie in Rotterdam. Ze beschrijft haar genre als Hollywoodsynthpop.