THE CRAVE: GARY BECK, LUCY, SHIFTED & SANDRIEN

Top notch techno van The Crave met o.a. Gary Beck, Lucy, Shifted en Sandrien. 

vrijdag 13 maart 2015 8355

Late  € 17* | Door € 17,50*(*prijs is exclusief servicekosten)

Dance
archief
  • 22:00
  • 22:00
Nieuwsbrief

Het Haagse technoconcept The Crave maakt zijn eerste uitstap naar het stadscentrum en neemt vanavond het volledige Paard van Troje over. Tel daar de grootste line up tot nu toe bij op met o.a. Gary Beck, Lucy, Shifted & Sandrien (all night) en de nacht is compleet.

De Britse Gary Beck behoort al jaren tot de top in het technolandschap. Als DJ deed hij onder meer Berghain, Fabric en Awakenings aan en als producer releasde hij tracks op o.a. Drumcode, Cocoon, Electric Deluxe en natuurlijk zijn eigen label BEK Audio. 
Met de eigenzinnige Lucy en Shifted haalt The Crave, net als voorgaande editie tijdens de ‘Dystopian Special’, twee vernieuwende acts naar Den Haag. De combinatie van deze drie acts maakt de line up van The Crave de sterkste tot dusver.

Noemenswaardig is het feit dat Imprint oprichtster Sandrien de tweede zaal host met een all nighter. Voor Den Haag een unieke vertoning van één van de meest besproken acts van afgelopen jaar. Zo was Sandrien met haar Imprint avonden en residentie in Trouw een bepalende factor voor het succes van de onlangs gesloten nachtclub.

The Crave ontving het afgelopen jaar een aantal grote namen zoals James Ruskin, Cari Lekebusch, Pär Grindvik en Industrialyzer. Daarnaast hebben zij begin dit jaar het vooruitstrevende label ‘Dystopian’ uit Berlijn over de vloer gehad en was iedere Crave-editie dik uitverkocgh. De toekomst ziet er voor The Crave daarom rooskleurig uit. Zo staat er voor hun éénjarig jubileum op 17 en 18 april een weekender gepland met op het programma Format en Token, hosten ze de technostage op Ohm Festival en organiseren ze deze zomer op 22 augustus hun eigen festival voor circa 2500 bezoekers.
Maar….vanavond is het tijd voor de grootste clubeditie van The Crave dusver in beide zalen van Paard van Troje!

De volledige line up:

AREA 1

Gary Beck (BEK AUDIO, Drumcode)
Lucy (Stroboscopic Artefacts)
Shifted (Avian, Mote Evolver)
Secunda (The Crave, District25)

AREA 2

-Sandrien All Night (Imprint, Trouw)
-Warm up: A001 (Turbo Recordings)

Dit event is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.