PAARDCAFÉ: The Hague Blues Orchestra, Death By Oxygen & Seeds of Ayawaska

Deze avond staat in het teken van drie bands in Paardcafé

zaterdag 10 januari 2015 8355

Deze avond staat in het teken van drie bands in Paardcafé: The Hague Blues Orchestra, Death By Oxygen en Seeds of Ayawaska

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 18:00
  • 18:30
Nieuwsbrief

The Hague Blues Orchestra
De band, ook wel bekent als THBO, bestond eerst uit een duo die samen liedjes maakten en op school optraden. De twee wilden toch wel graag een drummer, om de band wat meer pit te geven. Na een kleine zoektocht hadden ze hun drummer gevonden: Een nieuwe Haagse band was geboren.

The Hague Blues Orchestra spelen een unieke mix van Blues, Rock ’n roll en garage rock. De band trad in 2013 onder andere op in de Supermarkt, het HPC café en in 2014 stond de band op het Life I Live Festival. Met hun aardige dosis ervaring zijn ze klaar om Paardcafé te rocken.

Death by Oxygen
Death By Oxygen is een driemansband met op gitaar en zang Philip Konvalinka, op drums Quinten de Jongh en op bas en zang Iara Voorham. De band speelt vooral rock met een vleugje indie en haalt haar inspiratie uit de muziek van onder andere Band of Skulls, Black Mountain maar bijvoorbeeld ook Queens of the Stone Age en The Dead Weather.

Seed of Ayawaska
Deze piepjonge Haagse Band maakt psychedelische en experimentele rock. De naam is afgeleid van een plant waarvan een psychedelische drank word gemaakt die gebruikt worden tijdens ceremonies in India en Brazillië. Ayawaska betekent ‘slingerplant van de ziel’.