PAARDCAFÉ: Luka + Geert van Emden

Geïnspireerd door Bon Iver, Fink en Daughter zet ze een intieme liveshow neer.

donderdag 15 januari 2015 8355

Rotterdamse singer-songwriter Lisa Lukaszczyk schrijft onder het pseudoniem Luka haar eigen liedjes. Met haar stem en eerlijke liedjes schetst ze beelden uit haar belevingswereld. Geïnspireerd door Bon Iver, Fink en Daughter zet ze een intieme liveshow neer met een grote dynamiek.

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 18:00
  • 18:30
Nieuwsbrief

Eind 2013 heeft ze een groep muzikanten om haar heen verzameld bestaande uit: David Gram op elektrische gitaar, multi-instrumentalist Guido Nederstigt en producer Wannes Salomé. In februari 2014 heeft ze met deze groep haar debuut EP ‘Change of Seasons’ opgenomen en die werd uitgebracht op 27 mei.

Luka heeft al eerder het voorprogramma van Tessa Rose Jackson verzorgd en is in april 2014 verkozen tot 3voor12 Den Haag Select.

“Met meerdere multi-instrumentalisten in de band en muzikanten die elk detail aanpakken en uitwerken is Luka een belofte voor de toekomst van de alternatieve muziek.”
– 8Weekly

Geert van Emden
De in Schiedam geboren songwriter schrijft al van af jongs af aan akoestische liedjes die ook doen denken aan Fink en Bon Iver. Geert zijn excentrieke stem draagt bij aan een geheel eigen geluid.