PAARDCAFÉ: Yellow Grass + Rev Trigger

Ontstaan in 2012 brengt Yellow Grass een mix van verschillende stijlen samen tot een warme, americana sound.

donderdag 29 januari 2015 8355

Ontstaan in 2012 brengt Yellow Grass een mix van verschillende stijlen samen tot een warme, americana sound. De bandleden, Pepijn van der Burgt, Nienke Cusell en Bram Wesdorp hebben elkaar ontmoet op het conservatorium van Amsterdam, en zijn sindsdien hard bezig voeten aan de Nederlandse grond te krijgen. Of je nou te kampen zit met een gebroken hart, liefde voor het leven, overspelige situaties, andere ellende of gewoon verrast wilt worden door oorstrelende muziek: Yellow Grass laat geen ziel onberoerd.

Roots
archief
  • Paardcafe
  • 18:00
  • 18:30
Nieuwsbrief

Yellow Grass kan worden vergeleken met bands als Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, Ryan Adams, Ben Howard, The Eagles, Venice, America, en Jose Gonzalez. Een warm geluid vol heimwee naar vroegere tijden, bijzondere mensen en vergeten liefdes, verweven met de muzikale bagage van drie bijzondere muzikanten.

Live staat de band garant voor een warme, intieme ervaring, die in een wat kleinere setting het beste uit de verf komt. Ze treden akoestisch op als trio, of als band, versterkt door Mischa Porte (drums) en een Robin van Baaren (bas).