PAARDCAFÉ: Stefan Schill + Astrid Tan

vrijdag 2 januari 2015 2015

Stefan SchillEen jaar geleden besloot Stefan Schill na zijn laatste show te stoppen met zowel zijn band, zijn albums en zijn platenlabel. Een groeiend gevoel van ongenoegen was de reden tot dezebeslissing. ''Dat gevoel was al ver voor dat moment bij mij aanwezig’’ aldus Stefan. Hij nam zijn tijd om zich te richten op andere dingen, maar verloor nooit de drang om liedjes te schrijven. Vrij van bandleden, platenlabels en publiek.

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Nu, een jaar later, wilt Stefan weer iets gaan doen voor het publiek, en dit zal hij alleen doen. Geen band, geen nonsense: alleen Stefan en zijn gitaar.

Astrid Tan
Het live-gevoel begon voor de 30-jarige Astrid Tan tijdens de middelbare school bij de band waarin ze zat. Met “Sushi One” zong ze nummers van Anouk, Jefferson Airplane en Alanis Morissette en dat smaakte naar meer!

Van haar 7e tot haar 18e jaar volgde Astrid pianoles. Het spelen vond ze heerlijk, maar het bijbehorende huiswerk kon haar gestolen worden. Toen ze op kamers ging wonen besloot ze een jaartje niet op vakantie te gaan maar een piano te kopen. Sindsdien schrijft Astrid haar eigen nummers. De liedjes die ze schrijft helpen haar de wereld te begrijpen en hem soms iets mooier te maken. Het zijn sferische, expressieve liedjes, soms gevoelig en soms met een knipoog.