ANDY BURROWS

support: Sam Duckworth. Een nieuw album voert ex-drummer Razorlight en begenadigd singer-songwriter terug naar Den Haag.

dinsdag 27 januari 2015 8355

Multi-instrumentalist Andy Burrows, bekend van o.a. Razorlight en Smith & Burrows, komt met een niewe plaat naar Den Haag. Dagdroomsoul voor beginners en gevorderden.Van Razorlight tot kerstplaatAndy Burrows is geen stilzitter: hij begon zijn carrière als drummer van de populaire band Razorlight en duikt sinds zijn vertrek in 2009 van het ene muzikale avontuur in het andere. Sinds 2008 maakt hij soloplaten (waarvan de eerste twee onder de naam I Am Arrows) en in 2010 sloot hij zich aan bij indierockband We Are Scientists als vaste drummer. Daarnaast was er ook nog die samenwerking met Editors frontman Tom Smith, als duo Smith & Burrows, met een parel van een kerstalbum tot gevolg. Opnemen in een stormEind 2014 verscheen Andy's nieuwste soloplaat 'Fall Together Again', het vervolg op het succesvolle Company uit 2012. De nummers voor het album werden geschreven terwijl Burrows 'on the road' was met zijn eerste album. Hij nam ze op in een hut aan de voet van de Snowdonia-bergen in Noord-Wales. Terwijl er buiten een storm woedde en een grote boom bijna de kleine pop-up studio raakte, was binnen het opnameproces in volle gang.'...a 10-song collection that drips with quality and heart-warming sentiment.'- IndieLondon over het nieuwe album

Voor liefhebbers van Dotan | Jonathan Jeremiah | Blaudzun Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Sam Duckworth
Support zal worden verzorgt door singer-songwriter, gestopt is met zijn vorige project Get Cape. Wear Cape. Fly! en nu keihard werkt aan nieuw solo-materiaal waar momenteel nog weinig over bekend is.