FRITZ KALKBRENNER: WAYS OVER WATER TOUR 2015

Support: Unders. Fritz Kalkbrenner brengt zijn sublieme mix van soul, pop, funky, techno en deephouse muziek naar Paard van Troje.

zaterdag 14 februari 2015 8355

Support: UndersKom na afloop lekker doordansen bij de AFTERPARTY met Unders, Hollywood & Vine en Gisberto. Gratis toegang voor concertbezoekers. Fritz Kalkbrenner, niet te verwarren met zijn broer Paul, gaat met een nieuw album op tour. Hij reist met zijn sublieme mix van soul, pop, funky, techno en deephouse muziek de hele wereld over, waarbij hij deze avond Paard van Troje aandoet.Begin van zijn roemFritz is hard op weg om een elektronische grootheid te worden, hij trok al snel de aandacht van muzieklabel Suol, waar ook Chopstick en Johnjon getekend zijn. Door de laatstgenoemden werd Fritz dan ook uitgenodigd om de studio in te duiken. In 2010 kwam zijn debuut 'Here Today Gone Tomorrow' uit, volgens hemzelf een perfecte balans van rauwe emotie en diepgaande dansbaarheid. Niet langer stond de DJ in de schaduw van zijn broer: met zijn unieke stemgeluid en melodieuze beats veroverde hij in de afgelopen jaren festival na festival, waaronder Pukkelpop, Time Warp, Awakenings en Stereosonic.

Dance
archief
  • Grote zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Ways Over Water
Kalkbrenner bracht 17 oktober jongstleden zijn nieuwe album Ways over water uit. Dit album “… laat opnieuw zien dat hij een van de meest originele elektronische artiesten van Duitsland is “ aldus DJ Guide. Hij wisselt zijn unieke stemgeluid af met zijn kenmerkende, melodieuze beats.

Support: Unders
Je kent Unders misschien al als resident van Whoosah, of van zijn optredens op WTTF, Time Warp, Awakenings of in Studio 80. Unders heeft een hoop ervaring in de Nederlandse Dance scène, zo is hij één van de grondleggers Dancefair. Tegenwoordig ligt zijn focus op het draaien en producen. Hij heeft onder andere opgetreden op plaatsen als Zuid-Afrika, Berlijn, Mexico en de Verenigde Staten.