PAARDCAFÉ: Sprokkelhout & Vikings in Tibet

zaterdag 15 november 2014 2014

Vanavond staan er twee Groningse bands in het Paardcafé die de sterren van de hemel gaan spelen: Sprokkelhout & Vikings in tibet!SprokkelhoutDe 5 jonge bandleden delen dezelfde passie voor het experimenteren met geluid en het luisteren naar niet alledaagse muziek. Sinds de oprichting van de band in 2011 hebben ze al op veel verschillende podia en festivals mogen gestaan, zoals Eurosonic 2014 en Vera in Groningen. Op het podium is plezier, improvisatie, experimenteren met muziek en het vermaken van het publiek het aller belangrijkst voor deze heren. 

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Zij zullen dan ook in het Paardcafé vanavond je vermaken met Alternatieve rock met invloeden van bands zoals Pixies, dEUS, Modest Mouse, Radiohead en Explosions in the Sky.

Vikings in Tibet
Na een aantal eigen projecten, besloten de gebroeders Gooskens om hun krachten te bundelen en samen muziek te gaan maken. Nadat zij in hun eigen slaapkamer zijn begonnen met oefenen duurde het niet lang voordat er met hun vrienden de band Vikings in Tibet was opgericht.
Hun eerste EP is gereleased in september 2013. De EP bestaat uit vijf dromerige popliedjes die je als een dagdroom meenemen in een muzikale wereld.