PAARDCAFE: The Hague Bandstand

donderdag 23 oktober 2014 2014

Dit concert is onderdeel van de Haagse Pop Week. Van een intiem akoestisch optreden in een kleine kroeg of bijzondere optredens op onverwachtse plekken, tot aan een dampend of knetterhard optreden op één van de bekende podia die de stad rijk is. Met een selectie van bijna 200 bands en acts op 34 locaties is de Haagse Pop Week dit jaar groter dan ooit. Laat je verrassen en geniet! Meer informatie over de Haagse Pop Week is te vinden op www.haagsepopweek.nl

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 17:30
  • 18:30
Nieuwsbrief

The Spree
The Spree is een Haagse pop-rockband met toegankelijke, melodieuze en uitdagende eigen nummers. Sinds de zomer van 2013 is The Spree in met een nieuwe bezetting (zang, gitaar, drum, bas) klaar om met hun repertoire de wijde wereld in te trekken.

PARADES
Ze hebben hun band opgericht in 2013: Bassist en drummer Jimmy van Dijk en Taco Fens (hiervoor Johnny’s Landing) vonden zanger/gitarist Benjamin de Jong. Na een half jaar van jammen en liedjes schrijven ontstaat een mix van verschillende stijlen: van drum & bass en alternative tot afrobeat en postrock. Verwacht energieke livesets waarbij elk nummer een andere sfeer oproept.

Phoenix Lights
Hun muziek is een emotionele draaikolk die je opzuigt, het neemt je mee op reis door de tranen en de lach van het universum. 

Fake Plastic Trees
Energieke, melodieuze indie pop waar je ook nog eens op kan dansen. Strakke grooves en sterke hooks volgen elkaar in rap tempo op. Fake Plastic Trees combineert de soms dromerige melodieën en gitaargeluid met subtiele uitstapjes naar o.a. reggae, funk en dance. Daarnaast wordt er ook nog geëxperimenteerd met Afrikaanse invloeden.