GOLDEN EXCLUSIVE NIGHTLIFE

Na succesvolle edities in Amsterdam. Rotterdam en Bloemendaal, komt GOLDEN nu naar Den Haag met o.a. Gregor Salto, Brian Chundro & Santos.

vrijdag 24 oktober 2014 8352

Na Amsterdam, Bloemendaal en Rotterdam voorzien te hebben van de welbekende gouden formule trekt Golden Exclusive Nightlife, kortweg Golden, op vrijdag 24 oktober naar Den Haag toe. Paard zal het decor zijn van dit feestje, waar vooral de dames mogen shinen. Net als in de andere steden zal Golden Den Haag op alle fronten extra glans, energie en exclusiviteit geven.

Voor liefhebbers van Latin House, Dirty House Dance 18+
archief
  • Grote zaal
  • 21:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

Om de eerste editie in de Hofstad spectaculair te vieren, nodigen wij niemand minder dan Gregor Salto uit! De Grammy-winnaar heeft onlangs een #1 hit te pakken gehad met de track Can’t Stop Now met Oliver Heldens en is al jaren niet weg te denken uit de dancescene. Om de avond een extra dikke gouden rand te geven, zal Mr. Latin Village, beter bekend als D-RASHID Paard van Troje met de beste latin house beats op z’n kop te zetten. Met het Latin Village festival nog vers in het geheugen kan het publiek zich alvast opmaken voor een zwoele en sexy avond.

Het Golden duo Brain Chundro & Santos zijn geen onbekenden meer in Nederland. Dit dynamische duo weet als geen ander hoe zij met hun opzwepende latinhousesets het publiek een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. Met producties als ‘Elegibo’ en ‘Me Faz Amar’ wisten zij al veel support te krijgen van o.a. DJ Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto. Als jullie dachten dat dit het was, dan hadden jullie het mis. Zo zullen womanizer Stefan Vilijn, eclectic genie BIGGI en de frontman van Mysterious Marc Macrowland de avond voorzien van de beste beats.

De volledige line up ziet er als volgt uit:
– GREGOR SALTO
– D-RASHID
– STEFAN VILIJN
– BRIAN CHUNDRO & SANTOS
– BIGGI
– MARC MACROWLAND
– MC: JOLLYGOOD