PAARDCAFÉ: Christopher Paul Stelling and Support Geert van Emden

vrijdag 15 augustus 2014 2014

Christopher Paul Stelling

Pop/Rock
archief
  • Paardcafe
  • 17:00
  • 18:30
Nieuwsbrief

De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een voorbeeld van zo’n artiest die met gitaar en eigen geschreven nummer de wereld over reist. Met zijn gitaar onder de arm heeft hij al reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdsgenoten. Dat Stelling tussen tournees nog tijd vindt om zijn nummers op plaat vast te leggen, is bijna een klein wonder te noemen.

Geert van Emden

Geert van Emden is een in Schiedam geboren songwriter, wonend in Den Haag. Vanaf jongs af aan schrijft hij gevoelige akoestische songs die vaag doen denken aan Fink, Bon Iver en Ben Howard. Nadat hij in een bandje als bassist fungeerde, besloot hij met zijn eigen werk naar de voorgrond te treden. De excentrieke stem draagt bij aan een geheel eigen geluid, wat Geert tot een van de meest belovende jonge artiesten in Den Haag maakt.

https://www.facebook.com/events/315608251939116/?ref=22#!/events/315608251939116/?ref_newsfeed_story_type=regular&fref=nf

http://christopherpaulstelling.wordpress.com/