PAARDCAFÉ: Chromasphere & Synergy Protocol

zaterdag 10 mei 2014 2014

Chromasphere

Hard
archief
  • Paardcafe
  • 17:00
  • 18:30
Nieuwsbrief

Chromasphere is een Nederlandse rock band opgericht in 2012. Vijf gelijkgestemde muzikanten die samen muziek  maken enhun passie voor progressive rock uiten. Geïnspireerd door bands als Ayreon, Dream Theater, Pink Floyd en Porcupine Tree, begon de band hun eigen composities te schrijven.
Vanaf 2013, is Chromasphere op het podium en vermaken hun publiek met een sterke set van fascinerende prog-rock songs. Volg Chromasphere op hun muzikale reis en ervaar het zelf!

 

Synergy Protocol

Synergy Protocol is een nieuwe progressieve metalsensatie opgericht door bassist Wim Smits (ex Jewel). Progressief door de gecompliceerde arrangementen. Metal, omdat de gitaar voluit gaat! Zangeres Laura Guldemond studeert aan de Metal Factory en weet bij menigeen de gevoelige snaar te raken. Combineer jong bloed met doorgewinterde metalheads, dan krijg je Synergy Protocol! In 2014 zijn de muzikanten van Synergy Protocol van plan de Nederlandse podia te veroveren. Luister naar een compilatie van hun demo uit februari 2014 en kom ze live horen en zien.