B-BRAVE

Aanstekelijke, dansbare en stoere boyband bekend van X-Factor.

zaterdag 10 mei 2014 8352

Het concert van B-Brave is toegankelijk vanaf 12 jaar. Het kunnen tonen van een identiteitsbewijs is voor iedereen verplicht.

Pop/Rock
archief
  • Grote zaal
  • 13:00
  • 13:30
Nieuwsbrief

Kinderen onder de 12 jaar mogen naar binnen onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Maximaal vier kinderen per begeleider.

Gedurende dit concert is er geen verkoop van alcohol-houdende dranken.

Ze zijn de hotste nieuwe muzieksensatie in ons land: B-Brave. De boyband wist in het programma X Factor flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door. Onthoud hun naam, want deze mannen gaan voor de top!

Gedeelde ambities
De leden van Nederlands nieuwste boyband leerden elkaar kennen in het musicalcircuit. In elkaar herkenden ze een liefde voor muziek en een gezamenlijke ambitie. Toen Dioni en Samuel op het idee kwamen samen een boyband op te richten, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

X Factor
De jongens zagen in X Factor een gouden kans. Het programma zou volgens hen een goede opstap kunnen vormen naar meer bekendheid en een carrière in de schijnwerpers. Het publiek was laaiend enthousiast over de band: ze werden in no time dé grote favoriet bij de Nederlandse meisjes. Alhoewel de jongens er al vroeg in de finale uitlagen, sleepten ze alsnog een platenconctract binnen.

Eigen B-Brave sound
Op dit moment werkt B-Brave hard aan nieuw materiaal. Hun stijl: sterke pop met commerciële elementen, maar ook een uniek B-Brave geluid. Aanstekelijk, dansbaar en stoer. Als voorbeelden kijken ze naar artiesten als Justin Timberlake, Chris Brown, Justin Bieber, Usher en Bruno Mars, en dromen van grote zalen.

Grote shows
Gewapend met hun nieuwe tracks hebben de jongens één grote wens: zoveel mogelijk podia beklimmen! “We hopen straks veel te kunnen optreden en steeds grotere shows neer te kunnen zetten waar mensen respect voor hebben”, aldus Dioni.