LEGER VAN JEBROER TOUR

Support: Skinto & Stepherd. 'Btj Vliegen Tog' met Jebroso. Oftewel: Jebroer. En hij komt met 'Het Leger van Jebroer Tour' naar Den Haag.

zaterdag 22 februari 2014 8352

Je kunt voor deze show tickets aan de avondkassa kopen.

Hip Hop-
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Support: Skinto & Stepherd

Het is Jebroer en hij gaat als een speer! Meerdere State Awards, 3FM Serious Talent, en een nominatie voor de 3voor12 song van het jaar: Jebroer doet het even.

Onder Nouveau Riche Music bracht hij in oktober 2013 zijn EP ‘Broederschap’ uit en heeft hij al meerdere singles gereleased, waaronder zijn laatste single ‘Omlaag’ en zijn grote YouTube-hit ‘Btj Vliegen Tog’. Dit typische gevalletje ‘ruwe bolster, blanke pit’ is ondanks zijn ruige uiterlijk naar eigen zeggen de ‘grote broer van iedereen’.  In zijn muziek hoor je terug dat ‘Jebroso’ lange tijd de straten van home town Leiden onveilig maakte. Tegenwoordig is hij echter vooral te vinden op podia in Nederland en zelfs in België en Spanje. Tijdens zijn live shows neemt hij het publiek met alle liefde mee in zijn enthousiasme.

Dit optreden in Paard van Troje staat in het teken van zijn ‘Het Leger van Jebroer Tour’ clubshows die de release vieren van zijn nieuwste album, welke in januari uit komt.

Stepherd & Skinto zullen de support acts vormen tijdens de clubtour van Jebroer. Daarnaast staat er wat betreft nieuwe muziek voor beide heren een hoop op stapel de komende periode. Zo verschijnen er nieuwe singles, collabs en staat er zelfs een EP op de planning. Kortom: er staan een heleboel mooie dingen te gebeuren!