REBELSTAR CD PRESENTATIE

vrijdag 29 november 2013 2013

Support: Cell 29 Het bewijs dat hardrock nog steeds leeft, leveren de heren van Rebelstar. In een razend tempo gaat deze rock ‘n roll trein in denderende vaart door. Energiek en onvermoeibaar.Vanaf het begin was het duidelijk welke muzikale richting de rockband Rebelstar opging; old skool hardrock (Denk aan Ozzy Osbourne, KISS, Motley Crue, Guns & Roses) met invloeden uit de hedendaagse rock en metal (Metallica, Nickelback, Alice In Chains) met heavy riffs en catchy, sterke en melodieuze zang. Dit samen resulteerde in een eigen, moderne sound. 

Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Met een vernieuwde ritmesectie in de gelederen knalt deze band als nooit tevoren. Na hernieuwde inspiratie is het viertal de studio ingedoken met maar één doel: het overtreffen van hun debuutalbum. Dat is gelukt… en hoe! Vanavond presenteert Rebelstar zijn nieuwe plaat “Are You Ready?!” Een album met een productie waar de ervaring uit spreekt en tien afwisselende, sterke rocksongs.

Na een afwezigheid van een paar jaar, zijn de mannen van Cell 29 weer terug. Deze heavy rockcoverband heeft met haar energieke liveshow zalen, kroegen en festivals in binnen en buitenland op de grondvesten doen trillen. Deze doorgewinterde muzikanten nemen het publiek tijdens hun show mee in een trip naar de wereld van rock, rock en nog eens rock.