Vessel_Background.jpg
VESSEL-Eartheater 22 september
EN
AANRADERS
ECHO & THE BUNNYMEN
MA. 07 NOV
ECHO & THE BUNNYMEN
DIGGY DEX
ZA. 08 OKT
DIGGY DEX
Bombino
ZO. 23 OKT
BOMBINO
GHOSTFACE KILLAH & KILLAH PRIEST (WU GOO TOUR)
ZO. 02 OKT
GHOSTFACE KILLAH & KILLAH PRIEST...
NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS
DO. 27 OKT
NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT...
SKIP&DIE
DO. 08 DEC
SKIP&DIE
GUI BORATTO (LIVE) // DOC RECORDS SHOWCASE
ZA. 15 OKT
GUI BORATTO (LIVE) // DOC RECORDS...
VAPORS OF MORPHINE
DI. 15 NOV
VAPORS OF MORPHINE


DO. 07 MRT
SKIP & DIE + DE JONGENS DRIEST

DANCE
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:30U

Let op: Skip&Die en De Jongens Driest spelen samen. Er is dus geen voorprogramma: het optreden begint rond half negen.

Wat is Skip & Die? Vraag het ze zelf en je bent nóg verder verwijderd van het antwoord op je vraag dan ervoor: ‘A Bekijk hier het Facebook-eventkaleidoscopic party on the thin line between life and death’ is de respons. Als we er een labeltje aan moeten hangen om de boel een smoel te geven, zeggen wij: afro-electrobeat met een tikkeltje absurditeit en een goede dosis scherpzinnigheid.

Feit is dat deze band, opgericht door de Zuid-Afrikaanse zangeres en visueel artieste Cata Pirata en de Nederlandse muzikant en producer Jori Collignon, het afgelopen jaar immense sprongen heeft gemaakt, met als hoogtepunten een vette show op Lowlands en een uitverkochte bovenzaal van Paradiso tijdens het Amsterdam Dance Event.

Skip & Die ontstond in een ‘spark, a beat, a song’, in een homestudio met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Geïnspireerd door verre reizen, met name door Zuid-Afrika, en alle upcoming muzikanten die gaandeweg het pad kruisten van het duo, ontstond afgelopen jaar het album ‘Riots in the Jungle’, in oktober jl. uitgebracht onder Crammed Discs.

Met dit nieuwe wapenfeit komt Skip & Die naar Paard van Troje. Maar ze komen niet alleen: ook De Jongens Driest zullen acte de présence geven op het podium. Wat er gaat gebeuren en hoe dat zal klinken, zal blijken…


ANDEREN KOCHTEN OOK
VR. 18 JAN WILL & THE PEOPLE