2012: LOOK AT YOURSELF (GROTE MARKT)

zaterdag 31 december 2011 2011

Paard van Troje en de Grote Markt slaan de handen ineen om met één groots gezamenlijk nieuwjaarsfeest het jaar 2012 in te luiden. Op de verschillende locaties van de Grote Markt, hét uitgaansplein van Den Haag, en in drie zalen van Paard van Troje is er een line-up vol gezelligheid waarmee je knallend het nieuwe jaar in kunt gaan. Kom dus in Paard van Troje dansen op de grootste hits, laat je opzwepen door de ritmes van brassband Sonic Brass of kom feesten op de bekende nummers uit de Eurozone in de Bierstube. De Grote Markt is een feestarena van locaties. Hier staan een liveband en een delegatie aan DJ’s klaar om je te vermaken met de lekkerste muziek met als middelpunt ‘De Buitenkas’ waar je met de Silent Disco gewoon stilletjes kunt doordansen.

Pop/Rock
archief
  • Pophotspot
  • 22:00
  • 22:00
Nieuwsbrief

KLIK HIER voor voor combitickets voor Paard van Troje & Grote Markt.

Line-up Grote Markt
In poppodium de SuperMarkt tovert Leroy Joy met zijn mad skills een super eclectische mix van eigen edits, funk, pop, rock, soul en dubstep. De catchy pop van Pica DJ is te horen in café September. Standaard neemt ze haar vier koffers mee. Hierin ligt de cd van Rihanna naast die van AC/DC, De Jeugd van Tegenwoordig en Adele. Alles mag deze nacht zolang het maar dansbaar is! In de Zwarte Ruiter staat DeLaSarge en DJ’s Hugs & Bugs, voor een vrolijke mix van 80’s wave en disco. De Zeta biedt onderdak aan DJ Foxy & Dirty Priest, die het café verwarmen met een sexy mix van dikke beats, hiphop, nu-disco en dubstep en hier en daar een uitstapje naar oldskool. Tikiroom VaVoom presenteert The Alleycats, oude rockabilly en rock ‘n roll vermengd met een flinke dosis blues. Het beruchte trio Rog, Sjaak & Ivan, de discipelen van de slechte smaak, laten in de Boterwaag hun favoriete 80’s en ’90’s hits horen. Het motto hier is ‘niets is gek, alles mag’. En tenslotte kun je midden op de Grote Markt bijkomen van het feestgeruis in ‘De Buitenkas’. Hier vindt tevens de Silent Disco plaats waar je stilletjes kunt dansen met een koptelefoon op je hoofd, terwijl de buitenwereld je voor gek verklaart…

Line-up Paard van Troje
De grote zaal van Paard van Troje is de plek bij uitstek om te dansen op de grootste hits vanaf de 80’s tot aan de top-50 songs van vandaag zoals Gers Pardoel en Gotye! Of het nu de grootste rocksongs of houseclassics zijn DJ Okkie en DeLaSarge maken er één groot feest van. Ook werken de opzwepende ritmes van brassband Sonic Brass mee aan de feestvreugde.De kleine zaal wordt omgedoopt tot een ware ‘Bierstube’. Hier blijven we dichter bij huis en krijgt het woord ‘volksfeest’ een nieuwe betekenis: De Sissies en The Infaders serveren hits met kaasblokjes, zodat jij onvervalst kunt feesten op geluiden uit de Eurozone. Zanger Rinus zorgt voor een oer-Hollandse opener van een vers, nieuw jaar. Ook in Paardcafé kan er tot in de kleine uurtjes gedanst worden op de originele mash-ups, mix-ups, covers and remixes van DJ Jasper Weeda.